Gratis spaarlampen voor Oirschotse inwoners

person holding white light bulb

Afgelopen juli kregen alle huizenbezitters in onze gemeente een waardebon t.w.v. 70 euro om energie besparende producten zoals LED-lampen, tocht-strips, waterbesparende douchkoppen etc. te kopen. De actie lijkt nog niet storm te lopen, dus stelden we een paar raadsvragen. We kregen daarbij positief nieuws want de gemeente wil proberen om volgend jaar nogmaals nieuwe bonnen te versturen, waarbij nu ook huurders kunnen meedoen!

Op dit moment zijn er 375 waardebonnen ingewisseld. Om dit aantal te vergroten gaat de gemeente extra reminders sturen, bijvoorbeeld in het weekjournaal en via social media. En wij proberen via dit schrijven ook ons steentje bij te dragen ?

Ook zullen lokale energiecorporaties weer betrokken worden bij de volgende ronde. Zij zullen dan o.a. gratis energiescans leveren. Dit zijn huisbezoeken waarbij gekeken wordt hoe er eenvoudig en betaalbaar energie bespaard kan worden.

Over de actie:
Je koopt voor 70 euro (of meer) energiebesparende producten, bijvoorbeeld bij de bouwmarkt. Je maakt een foto van de kassabon, die je uploadt naar www.winstuitjewoning.nl. Je vult je persoonlijke code in en 3 weken later ontvang je €70,- terug op je rekening!

Waardebon niet ontvangen / kwijt?
Om je persoonlijke code te ontvangen kun je een e-mail sturen naar info@winstuitjewoning.nl met daarin jouw Naw-gegevens. Dan proberen zij z.s.m. de persoonlijke code op te sturen.

Sociaal Progressief Oirschot juicht deze actie toe want door deze investering is er minder verspilling en daardoor een lagere energierekening voor onze inwoners. Bovendien is alle energie die we niet hoeven op te wekken ook nog eens mooi meegenomen!

Een gedachte over “Gratis spaarlampen voor Oirschotse inwoners

Geef een reactie